Sunday, 19/05/2024, 04:47
Добре дошъл Private First Class

[ Нови съобщения · Потребители · Форум правила · Търси · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Форум » Новини » Новини- България » Спорт (Байерн триумфира с Купата на Германия)
Спорт
silvestarДата: Sunday, 16/05/2010, 02:48 | Mensaje # 1
Група: Removed





Отборът на Байерн (Мюнхен) спечели Купата на Германия и продължава да мечтае за требъл през този сезон. "Баварците" се наложиха с категоричното 4:0 над Вердер (Бремен). Ивица Олич, Ариен Робен, Франк Рибери и Бастиан Швайнщайгер реализираха по едно попадение на Олимпия щадион.

Преди около седмица Байерн спечели титлата в Германия, а след още толкова ще има шанса да излезе срещу Интер в спор за трофея на Шампионската лига.

Първото попадение падна в 35-та минута от дузпа. Главният рефер отсъди 11-метров наказателен удар заради игра с ръка в наказателното поле на Пер Мертезакер. Точен от бялата точка бе Ариен Робен.

В 52-та минута Мертезакер не успя да спре центрирането на холандеца и Ивица Олич засече за 2:0.

В 63-та Марк ван Бомел изведе Франк Рибери, който се откъсна сам и от границата на наказателното поле направи резултата класически.

Ситуацията на Вердер се усложни много в 76-та минута, след като капитанът Торстен Фрингс остави отбора си с човек по-малко заради втори жълт картон.

Последният гол падна в 83-та минута. Тогава Бастиан Шванщайгер бе изведен добре в предни позиции и от движение стреля в далечния ъгъл за крайното 4:0.

Приложения: 460x369.bmp (497.3 Kb)
 
Форум » Новини » Новини- България » Спорт (Байерн триумфира с Купата на Германия)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: